Diensten

Journalistiek

Al bijna 15 jaar werk ik op diverse redacties, onder meer voor landelijke kranten, radio- en televisieprogramma’s en magazines. Mijn belangrijkste journalistieke opdrachtgevers zijn RTV UtrechtNieuwsuur en ANP.

Film

Van idee en script, tot het filmen en regisseren op locatie én de eindmontage: ik doe het allemaal. In de afgelopen 12 jaar werkte ik mee aan meer dan duizend nieuwsvideo’s, commercials, bedrijfsfilms, e-learningvideo’s en testimonials.

Fotografie

Als fotograaf maakte ik de afgelopen 15 jaar honderden fotoreportages, zowel voor journalistieke als zakelijke doeleinden. Ook luchtfotografie behoort tot de mogelijkheden.
Fotoreportages

Livestream

Organiseer je een webinar of wil je je evenement uitzenden op YouTube, Vimeo, Facebook of een ander medium? Dat kan met één of meerdere camera’s. Ook het integreren van video-items of je (PowerPoint/Prezi) behoort tot de mogelijkheden.
Meer over livestream

Websites

Sinds enkele jaren maak ik  WordPress-based websites met meerdere pagina’s, plugins, een weblog en een complete webshop als het nodig is.

Mediatrainingen

Een heldere boodschap in tijden van crisis is van essentieel belang. Een mediatraining kan dan prettig zijn, zodat je organisatie of bedrijf beslagen ten ijs komt.
Meer over mediatrainingen

Podcasts

Podcasts worden steeds populairder. Wil je zelf een podcast maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kan je helpen met zowel de opnames, de montage als het publiceren van je episodes.