Diensten

Film/video

Een video zegt meer dan 1000 foto’s (-; In de afgelopen 10 jaar produceerde ik honderden nieuwsvideo’s, bedrijfsfilms, commercials en zelf e-learningvideo’s: van idee en script tot eindmontage. Zolang ik zelf niet voor de camera hoef.

Journalistiek

Al ruim tien jaar ben ik werkzaam op diverse redacties, onder meer voor landelijke kranten, radio- en televisieprogramma’s en magazines.

Fotografie

Als fotograaf maakte ik de afgelopen 11 jaar honderden fotoreportages, zowel voor journalistieke als zakelijke doeleinden. Ook luchtfotografie behoort tot de mogelijkheden.

Teksten

Nieuwsartikelen, interviews of duidingsverhalen. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of ik schrijf het. Zowel journalistiek als commercieel en op verzoek met een gezonde portie scepsis.

Livestream

Stream uw evenement via YouTube, Facebook, Instagram of een ander medium. Met één of meerdere camera’s. Ik zou voor meerdere gaan.

Mediatrainingen

Al jaren geef ik mediatrainingen voor commerciële partijen en overheidsinstanties. Daarnaast sta ik af en toe voor de klas als (gast)docent op de opleiding Journalistiek in Utrecht.

Websites

Websites, websiteteksten, SEO optimalisatie.

Menu