Diensten

Journalistiek

Al ruim tien jaar werk ik op diverse redacties, onder meer voor landelijke kranten, radio- en televisieprogramma’s en magazines. Mijn belangrijkste journalistieke opdrachtgevers zijn NOS, AD, RTV Utrecht en ANP.

Video

Van idee en script, tot het filmen en regisseren op locatie én de eindmontage: ik doe het allemaal. In de afgelopen 12 jaar werkte ik mee aan meer dan duizend nieuwsvideo’s, bedrijfsfilms, commercials, e-learningvideo’s en testimonials.

Luchtopnamen

Een foto- of videoproductie wordt soms extra interessant vanuit een ongebruikelijk ‘point of view’. Daarom gebruik ik regelmatig een drone, waarmee ik producties naar een – woordgrapje – hoger niveau til. Informeer naar de mogelijkheden!

Fotografie

Als fotograaf maakte ik de afgelopen 11 jaar honderden fotoreportages, zowel voor journalistieke als zakelijke doeleinden. Ook luchtfotografie behoort tot de mogelijkheden.
Fotoreportages / fotoblog

Livestream

Organiseer je een webinar of wil je je evenement uitzenden op YouTube, Vimeo, Facebook of een ander medium? Dat kan met één of meerdere camera’s. Ook het integreren van video-items of je (PowerPoint/Prezi) behoort tot de mogelijkheden.
Meer over livestream

Podcasts

Podcasts worden steeds populairder. Wil je zelf een podcast maken en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kan je helpen met zowel de opnames, de montage als het publiceren van je episodes.

Mediatrainingen

Een heldere boodschap in tijden van crisis is van essentieel belang. Een mediatraining kan dan prettig zijn, zodat je organisatie of bedrijf beslagen ten ijs komt.
Meer over mediatrainingen

Teksten

Nieuwsartikelen, interviews of duidingsverhalen. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of ik schrijf het. Zowel journalistiek als commercieel en op verzoek met een gezonde portie scepsis.

Websites

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Sinds enkele jaren maak ik  WordPress-based websites met meerdere pagina’s, plugins, een weblog en een complete webshop als het nodig is.

Menu