Over Tobias

Welkom op mijn website! Ik ben Tobias Bos en werkzaam als journalist, filmmaker en fotograaf. Geen zin om dit te lezen? Op mijn LinkedIn-pagina vind je een beknopt overzicht van wat ik allemaal doe.

Toch nieuwsgierig geworden? Hier de iets langere versie: het startte allemaal toen ik mij in november 2008 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Aanvankelijk alleen als freelance fotograaf, later ook voor mijn journalistieke werkzaamheden. In 2011 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek. Sindsdien laat ik me graag inhuren door onder meer RTV Utrecht en NOS. Ik schrijf, produceer, film, interview en monteer en doe dat op verzoek met een gezonde dosis scepsis.

Daarnaast ben ik ook in te huren als filmmaker – voor zowel journalistieke als commerciële projecten. Eerder deed ik opdrachten voor onder andere het Algemeen Dagblad, ANP, BesteProduct.nl, Kieskeurig, Nationaal Ouderenfonds, Politieacademie, Gemeente Rhenen, Staatsbosbeheer, de NKC, Rijkswaterstaat, Villamedia en Yard. Funfact: ik geef ook mediatrainingen en bouw WordPress-based websites.

Tot slot een kleine shout out voor de mensen met wie ik regelmatig samenwerk: Ger de GramFrank EmousPascal Bosmann en Kristiaan Asscheman. Nóg meer weten? Stuur me een bericht via het contactformulier. De beller is sneller: 030-2270733.

Tobias werkt onder meer voor:

Menu