Over Tobias

Ik ben Tobias Bos en werkzaam als journalist, filmmaker en fotograaf. Geen zin om dit te lezen? Begrijpelijk. Op mijn LinkedIn-pagina vind je een beknopt overzicht van wat ik allemaal doe.

Top Gear Barbados Ken Block Lewis Hamilton

Toch nieuwsgierig geworden naar de langere versie? Het startte allemaal toen ik mij in november 2008 inschreef bij de Kamer van Koophandel: aanvankelijk alleen als freelance fotograaf, later ook voor mijn journalistieke werkzaamheden. In 2011 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek. Sindsdien laat ik me graag inhuren door onder meer RTV Utrecht, de NOS en ANP. Ik schrijf, produceer, film, interview en monteer en doe dat op verzoek met een gezonde dosis scepsis.

Daarnaast ben ik ook in te huren als filmmaker – voor zowel journalistieke als commerciële projecten. Eerder deed ik dat voor onder andere het Algemeen Dagblad, BesteProduct.nl, Kieskeurig, Inspectie van het Onderwijs, Nationaal Ouderenfonds, Politieacademie, NKC, Rijkswaterstaat en Villamedia.

Funfact: ik maak ook podcasts, fotografeer, geef mediatrainingen op onder meer de Politieacademie en bouw WordPress-based websites. Op deze website vind je een uitgebreider overzicht van mijn diensten. Nóg meer weten? Stuur me een bericht via het contactformulier, al is de beller sneller: 030-2270733.

Tot slot een kleine shout out voor de mensen met wie ik regelmatig samenwerk: Ger de GramFrank EmousPascal Bosmann en Kristiaan Asscheman.