Over Tobias

Welkom op mijn site! Ik ben Tobias Bos en werkzaam als journalist, filmmaker en fotograaf. Geen zin om dit te lezen? Zonde! Op mijn LinkedIn-pagina vind je een beknopt overzicht van wat ik allemaal doe.

Hier de langere versie: in november 2008 schreef ik me in voor de Kamer van Koophandel als fotograaf en journalist. In 2011 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek. Sindsdien laat ik me graag inhuren door onder meer RTV Utrecht, NOS en Algemeen Dagblad. Ik schrijf, produceer, film, interview en monteer en doe dat op verzoek met een gezonde dosis scepsis.

Sinds 2014 run ik het videoproductiebedrijf VIDEO IN 24 UUR, met zowel journalistieke als commerciële opdrachtgevers. Dit zijn onder meer: ANP, Kieskeurig, Nationaal Ouderenfonds, Politieacademie, Maatschappij voor Communicatie, Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), Rijkswaterstaat, Villamedia en Yard. Funfact: ik geef ook mediatrainingen, bouw WordPress-based websites en sta af en toe voor de klas.

Tot slot een kleine shout out voor de mensen met wie ik regelmatig samenwerk: Ger de Gram, Frank Emous, Pascal Bosmann en Kristiaan Asscheman. Nóg meer weten? Stuur me een bericht via het contactformulier. De beller is sneller: 030-2270733.

Menu