Over Tobias

Welkom op mijn site! Ik ben Tobias Bos en werkzaam als journalist, videomaker en fotograaf. Hier vind je tevens een beknopte versie in de vorm van mijn LinkedIn-pagina, das wel zo overzichtelijk. Tot zover de korte versie.

Benieuwd naar de langere versie? Komt ie. In november 2008 schreef ik me in voor de Kamer van Koophandel als fotograaf en journalist. In 2011 studeerde ik af aan de School voor Journalistiek. Sindsdien laat ik me graag inhuren door onder meer RTV Utrecht, de NOS en het Algemeen Dagblad. Ik schrijf, produceer, film, interview en monteer en doe dat op verzoek met een gezonde dosis scepsis.

Daarnaast run ik sinds 2014 een videoproductiebedrijf, met zowel journalistieke als commerciële opdrachtgevers. Om er een paar te noemen: ANP, Elektro Retail Magazine, Huismerk Energie, Kieskeurig, Nationaal Ouderenfonds, OostNL, Politieacademie, Rabobank, Villamedia en Zelfstroom behoren tot ons clientèle. Funfact: ik geef ook mediatrainingen, bouw WordPress-based websites en sta af en toe voor de klas.

Tot slot een kleine shout out voor de mensen met wie ik regelmatig samenwerk: Ger de GramFrank Emous en Kristiaan Asscheman. Nóg meer weten? Sukkel. Stuur me een bericht via het contactformulier. P.S. Nee, ik fotografeer geen bruiloften, maar ik heb vast wel een adresje voor je.

Menu