Video

Een selectie van mijn diensten:

Bedrijfsvideo’s

Wilt u uw bedrijfsboodschap tot leven brengen? Dan is video daar bij uitstek het goede middel voor. De afgelopen tien jaar werkte ik (mee) aan honderden bedrijfsvideo’s, waarbij ik meewerkte aan de eerste ideeën op papier, de productie en opnames van de video en  de uiteindelijke montage.

Livestream

Steeds vaker kiezen organisaties voor een live-registratie van hun evenement of persconferentie. Het voordeel is dat u een grotere doelgroep bereikt. Bovendien is de live registratie na afloop terug te kijken.

Luchtopnamen

Met mijn eigen drone breng ik uw videoproductie naar een hoger niveau. Woordgrapje. Maar serieus: luchtopnamen kunnen uw videoproductie nét wat meer schwung geven. Bekijk deze door mij geproduceerde videoproducties met dronebeelden.

Videopersbericht

Video wordt steeds belangrijker voor nieuwsorganisaties. Met ruim tien jaar ervaring in de journalistiek, kan ik u helpen uw verhaal in een heldere videoboodschap te verpakken. Bekijk hier een selectie van eerdere succesvolle videopersberichten.

Vertalingen en voice-overs

(Bedrijfs)video’s hebben een groter bereik als ze zijn vertaald. Hiervoor werk ik samen met een gerenommeerd vertaalbureau. U kunt de vertaling laten ondertitelen of kiezen voor een (native)-speaker die de boodschap als voice-over inspreekt. Bekijk hier enkele voorbeelden waarbij vertalingen zijn gebruikt.

Bruiloft

Wilt u een van uw mooiste dagen van uw leven laten vastleggen? Ik werk samen met een team videoprofessionals waarmee we uw bruiloft kunnen filmen.

Bekijk hier een selectie uit de honderden video’s die ik de afgelopen jaren heb gemaakt voor journalistieke en commerciële opdrachtgevers.

Yuri van Gelder bestolen van al zijn medailles

Geldmaat nieuwsvideo

Rutte wil 2 miljard euro voor verpleeghuiszorg

Menu