New York by night

In december maakte ik een helikoptervlucht boven New York. Vanuit de lucht legde ik diverse bekende plekken vast, waaronder Ground Zero, Times Square en het Vrijheidsbeeld.

Straatfotografie in Iran

In het voorjaar van 2017 reisde ik twee weken door Iran. Ik bezocht Teheran, Isfahan, Yazd, Shiraz en Kashan en maakte daar foto’s op straat. Een kleine selectie van mijn foto’s zie je hier.

Bryce Canyon National Park

Afgelopen zomer maakte ik een trip door voornamelijk de westelijke nationale parken van de Verenigde Staten. Ik bezocht onder meer Bryce Canyon National Park, Mammoth Lakes, Arches National Park en de Grand Canyon.

Amerika kiest

Tijdens de Amerikaanse Presidentsverkiezingen 2016 bezocht ik het officiële verkiezingsevenement van presidentskandidaat Hillary Clinton in New York. Ik maakte een fotoreportage van de desastreuse avond.

50 Cent

Tijdens het Atelier Festival op de renbaan in Dubai traden onder meer 50 Cent, Eva Simons, LMFAO en Craig David op. In opdracht van MouseMedia maakte ik een fotoreportage.

Wolvenplein

Wolvenplein fungeerde tot 2014 als gevangenis en daarmee was het de oudste gevangenis van ons land. Momenteel wordt het als tijdelijke bestemming van allerlei exposities, bedrijven en conferenties gebruikt. Een definitieve herbestemming is nog niet in zicht.