Videopersbericht

Binnen de journalistiek is video niet meer weg te denken. Steeds meer redacties vragen niet alleen om tekst, maar willen hun producties ook aanvullen met video. Mijn videoproductiebedrijf VIDEO IN 24 UUR maakt daarom videopersberichten voor diverse organisaties, waaronder ANP, het Nationaal Ouderenfonds en de Rabobank.

Een persbericht met videocontent maakt de kans op publiciteit een stuk groter. Wij maken een complete journalistieke videoproductie en kunnen – indien gewenst – ook een videostream leveren met ‘ruwe’ beelden, zodat uw afnemers een eigen montage kunnen maken op basis van de beelden die voor de klant zijn gemaakt.

Bij VIDEO IN 24 UUR werken meerdere journalisten die een boodschap op een journalistieke manier kunnen verpakken. Wij schrijven in samenspraak met de opdrachtgever een pakkend script en gaan aan de slag met de video-opnamen en montage. Desgewenst kunnen wij organisaties ook helpen met de distributie/verspreiding van de video.

Een videopersbericht via VIDEO IN 24 UUR heeft u al vanaf 999 euro (excl. btw). Meer weten? Of uw nieuws livestreamen? Neem gerust contact met op, of vraag vrijblijvend om een offerte. Bekijk hieronder alvast een aantal goede voorbeelden van videopersberichten.

Clean2Antarctica nieuwsvideo

Geldmaat nieuwsvideo

Wens in vervulling: blinde Theo Lindenboom (92) maakt parachutesprong

Week van de circulaire economie en klimaat

Week van de Circulaire Economie en Klimaat 2020

Menu