Videopersbericht

Video is niet meer weg te denken in de journalistiek. Steeds meer redacties vragen niet alleen om tekst, maar willen hun producties ook aanvullen met bewegend beeld. Ik maak daarom videopersberichten voor diverse organisaties, waaronder ANP, het Nationaal Ouderenfonds en de Rabobank.

Een persbericht met videocontent maakt de kans op publiciteit een stuk groter. Wij maken een complete journalistieke videoproductie en kunnen – indien gewenst – ook een videostream leveren met ‘ruwe’ beelden, zodat afnemers een eigen montage kunnen maken op basis van de beelden die voor de klant zijn gemaakt.

Door mijn journalistieke achtergrond heb ik meerdere journalisten in mijn netwerk. Wij schrijven in samenspraak met de opdrachtgever een pakkend script en gaan aan de slag met de video-opnamen en montage. Desgewenst kan ik organisaties ook helpen met de distributie/verspreiding van de video.

Een videopersbericht heb je al vanaf 999 euro (excl. btw). Meer weten? Neem gerust contact met op, of vraag vrijblijvend om een offerte. Bekijk op deze pagina alvast een aantal goede voorbeelden van videopersberichten.