ProjectenVideo

Videoserie ‘Klussen aan je camper’

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) kocht in 2020 een oude camper waar echt van alles aan mankeerde. Het barrel kwam weliswaar door de apk, maar daar was ook alles mee gezegd.

Een team van klussers van de NKC stak de handen uit de mouwen om de camper weer helemaal op te knappen: kapotte of versleten onderdelen werden vervangen, muren en kastjes werden voorzien van een likje verf en de camper werd uitgerust met de nieuwste technieken en apparatuur. Niet om de camper weer helemaal in orde te krijgen, maar om instructievideo’s van de klussen te maken. Want hoe vervang je een dompelpomp? Hoe leg je een zonnepaneel op je camper en wat moet er allemaal gebeuren om de alkoof van je camper op te knappen?

Het resultaat is een uitgebreide serie van circa 65 uitlegvideo’s waarin de klusser stap voor stap wordt begeleid bij het uitvoeren van klussen aan je camper. De scripts voor de tutorials zijn door de experts van de NKC geschreven, ik was verantwoordelijk voor het filmen, regisseren en monteren van de meeste video’s.  Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video’s op deze pagina!

Benieuwd naar hoe het allemaal begon? Bekijk onderstaande video waarin je ziet hoe de camper wordt gekeurd door Ron Smits van Smits Campertechniek. Wil je ook zo’n videoserie? Neem dan gerust contact met me op.

Volgend bericht
24 uur podcasten voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie
Vorig bericht
Clemens van den Broek nieuwe Landelijke Ambassadeur mbo 2022