Website

Je eigen webshop bouwen met WordPress en Woocommerce. Het kan!

Een paar jaar geleden vroeg iemand: bouw jij webshops? Tot dat moment had ik me daar nog nooit mee beziggehouden. Toch werd ik nieuwsgierig en na wat research ontdekte ik dat er best veel mogelijkheden zijn om je eigen virtuele winkeltje te bouwen, zeker als je bekend bent met WordPress en Woocommerce. Die laatste is een zeer uitgebreide tool waarmee je webshops kunt bouwen. In combinatie met de Nederlandse betaaldienst Mollie kun je op die manier in een paar uur je eigen webshop lanceren.

Begin dit jaar werd het concreter en kreeg ik de vraag of ik ook daadwerkelijk een webwinkel wilde bouwen voor een kleine onderneming in Friesland: zij maken onder meer epoxy art in de vorm van sieraden, maar ook kaasplanken behoren inmiddels tot het assortiment. En na veel research, testen, finetunen, nog eens testen en finetunen, kon de webshop begin deze maand online.

Ben jij ook een kleine ondernemer en wil je een webshop? Dan kan ik je helpen, via het contactformulier of telefonisch: 030-2270733.

Volgend bericht
Utrecht, Wittevrouwensingel – coffeeshop vlak voor lockdown
Vorig bericht
De 5 grootste ergernissen van journalisten (en wat je er aan kunt doen)