Projecten

30 Milligram op YouTube

Vier jaar geleden heb ik als cameraman een bijdrage mogen leveren aan de speelfilm 30 Milligram, het filmdebuut van acteur William Spaaij. De film ging in 2014 in première tijdens het Nederlands Film Festival. Deze week heeft Spaaij een verkorte versie van de speelfilm op YouTube gezet.

“We hebben er drie jaar geleden heel veel tijd en energie in gestoken”, vertelt de acteur, die het scenario van 30 milligram schreef en de hoofdrol speelde. “Bovendien krijg ik nog steeds met regelmaat de vraag of de film nog ergens te zien is. Op deze manier is 30 Milligram voor iedereen beschikbaar. Bovendien is het thema van de film alleen maar actueler geworden.”

Babyboomers vermoorden
Het verhaal van de film speelt zich af in de toekomst en gaat over twee ambtenaren die babyboomers vermoorden om de crisis tegen te gaan. Rollen zijn er onder meer voor Johnny Kraaijkamp, Pamela Teves, Inge Ipenburg, Joep Onderlinden, Tom Jansen en Hajo Bruins.

De zwarte komedie speelt zich af in de toekomst en vertelt over twee ambtenaren (Spaaij en Dieter Jansen) die babyboomers vermoorden om de crisis tegen te gaan. Andere rollen zijn er voor acteurs Johnny Kraaijkamp, Pamela Teves, Inge Ipenburg, Joep Onderdelinden, Tom Jansen en Hajo Bruins.

Volgend bericht
Wie is de Best Geklede Man van 2017?
Vorig bericht
Trek? Zo wordt taaitaai gemaakt